Druk, Druk, Druk?

Doe de test en ontvang een rustmomentje!

Ervaringen

Marije kan iets heel bijzonders, als jij het toestaat ‘tuned’ ze letterlijk in op jouw gevoel, waardoor ze exact met je mee kan voelen wat op dat moment de sensaties in je lichaam zijn. Zo kan je samen naar het gevoel toe gaan, zien waar het zich precies bevindt en wat het je duidelijk wil maken. Wanneer het gevoel dan gevoeld is, kan het lichter voor je worden of zelfs helemaal oplossen, wanneer het geen functie meer heeft. Marije begeleid je hier liefdevol en zuiver in, bijzonder verhelderend.

Mirjam de Nijs (Stralend jij)

Marije is een fijne dame die op een heel natuurlijke manier contact met je maakt. We hebben een Skype sessie gedaan. Ze voelde mij goed aan, was echt in staat om op mij in te tunen. Liet mij voelen waar mijn blokkades zaten en schakelde moeiteloos ons gesprek om naar een visualisatie waarbij ik echt verbinding met mezelf kon maken. Heel waardevol.
Marije is écht een Hartviseur.

Liedeke

Als drukke ondernemer, is het prettig om soms een extra paar ogen te hebben, die aanvult vanuit een menselijke warme invalshoek. Marije helpt onze opstartende organisatie door als coach naar ons als lerende ondernemers en managers te kijken. Zo heeft ze een prachtige profiel analyse gemaakt van ons als ondernemende partners, zodat we meer inzicht kregen in onze valkuilen een aanvullingen. En voor onze nieuwe medewerkers heeft ze een mini-scan ontwikkeld, om ons inzicht te geven in waar onze mensen in hun kracht staan.

Daarnaast is Marije gewoon een heel erg prettig warm en leuk mens, een echt mensenmens!

Carmen de Oude (Peper & Co)

Marije is een fijne gastvrouw met passie voor heartmath beoefening. De lessen gaan in dialoog, ervaringen van een ieder worden afgewisseld met stukjes theorie. Ook Marije geeft voorbeelden van toepassing in haar eigen leven. Zo komt de beeldvorming nog beter tot z’n recht. Een echt mensenmens.

Ida

Marije inspireert met haar heartmath programma in groepsverband. Op plezierige wijze heft ze mijn kennis en bewustzijn op dit vlak vergroot en me laten ervaren wat de kracht is van eenvoudige oefeningen. Sinds de training slaap ik een stuk beter.

Ingeborg

In de afgelopen jaren heb ik Marije als een sterk betrokken professional leren kennen. Naast vakkennis is haar mensgerichtheid en oplossend vermogen kenmerkend. Haar kennis van stress problematiek in zijn geheel is niet alleen volledig, zij weet mensen daadwerkelijk verder te helpen. Haar toegevoegde waarde is dus voor mens en organisatie groot.

Wick Lichtveld (WIX factor)

Marije is vriendelijk en doortastend tegelijkertijd. Door middel van haar analyse en werk met ons team bij BrandWebbing hebben we meer inzicht in elkaar en de manier waarop we beter kunnen samenwerken. Ze weet op een prettige manier concrete, zakelijke urgentie te koppelen aan de zachtere menselijke waarden waardoor iedereen zich gehoord voelt en er toch echte stappen genomen kunnen worden. Daarnaast is ze altijd een fijne gesprekspartner gebleken.

Rembrandt Smids (Brandwebbing)