Druk, Druk, Druk?

Doe de test en ontvang een rustmomentje!

Persoonlijke ontwikkeling


persoonlijke-ontwikkelingPatronen doorbeken

Coaching kan je helpen wanneer je patronen wilt doorbreken, keuzes wilt maken, wanneer je vastloopt, of niet weet wat je wilt. MensenMens helpt je om je persoonlijk functioneren bij te sturen zodat je je doelen kunt bereiken. Hele concrete doelen, zoals: ik wil meer rust, ik wil meer zelfvertrouwen, ik wil een keuze maken, ik wil effectiever communiceren.

Blokkades

Soms zijn er blokkades die een doel in de weg zitten. Wanneer deze op ons pad komen tijdens de coaching, gaan we er naar kijken en ermee aan de gang ze te helen. Het kan ook zijn dat ik zie dat je vastloopt en dan help ik je hier doorheen. Zodat je de volgende stap kan gaan maken die je dichter bij je doel gaat brengen.

Persoonlijke groei

Coaching zorgt voor persoonlijke groei, het verrijkt je op verrassende wijze. Het is praktijk- en actiegericht. Jij formuleert heldere doelstellingen en een bijpassend actieplan. Ik leer je om zelf aan het roer te staan. De verantwoordelijkheid voor je eigen ontwikkeling ligt bij jezelf.

Bewustwording

De uitdaging is om jezelf te zijn en dat is niet altijd makkelijk. Al helemaal niet als je je niet bewust bent van je eigen gedrag. Vaak handel je uit gewoonte.

Het is niet eenvoudig om gewoontes en gedrag te veranderen, maar wel mogelijk. Ben je je eenmaal bewust van je eigen gedrag, dan rijst de vraag: heb ik, of hebben anderen last van mijn gedrag? Zo ja, wat wil ik ermee? Dan heb je de keuze te veranderen, als je dat wilt en durft!.


Marije van der Zouwen-Steur

Coach nodig?

Neem gerust contact op voor een oriënterend gesprek. Tijdens deze intake bekijken we wat je hulpvraag is en wat we voor elkaar kunnen betekenen. Bel me op 06-41218510 of stuur een mail naar marije@mensenmensadvies.nl.

Neem contact op

mensenmens-advies